Succes is wat volgt
wanneer we onszelf volgen.
Ontdek en realiseer!
Home
Over Mijn Stap
Dienstverlening
Specialisatie
Links
Contact
Missie
Het ontdekken en realiseren van waarde innovatie, waarbij het leveren van toegevoegde waarde voor de klant en de missie van ZZP-ers en het midden en kleinbedrijf in Nederland uitgangspunten zijn.
Achtergrond.
Inspiratie:
Als business consultant is Pauline Stap met Mijn Stap op 1 januari 2010 als eenmansbedrijf gestart. Het waarmaken van de eigen ambitie en ideeen in combinatie met samenwerken in vormen van netwerken met andere kleine zelfstandige is hierbij met name de rode draad geweest.

Gedurende deze periode ontstond bij Pauline steeds meer de ambitie om bedrijven cht van elkaar te laten onderscheiden. Ze wil dat bedrijven veel meer in het belang van de klant gaan functioneren, dat ze de klant centraal zetten. Hiervoor zoekt ze naar aanpassingen in de bedrijfsvoering die ten gunste van de klant zullen uitpakken. Uiteraard worden hierbij de bedrijfkosten kritisch in de gaten gehouden.
Dansen.
En van de grootste hobby's van Pauline Stap is dansen. Ze haalt hier veel insparatie uit. Tijdens het dansen, eventueel samen met een partner, komen veel aspecten uit het leven voorbij.
Daarom ervaart Pauline dansen als een kunst om in een samenspel van interne en externe invloeden en mogelijkheden, met de flow van de muziek, vorm en expressie te geven aan je bestaansrecht en je zijn.
Werkwijze.
Tijdens ons eerste gesprek gaan we elkaar eerst beter leren kennen en bespreken welke vraagstelling er bij u leeft. Hierbij staan we stil in wie u bent, wat uw bedrijf doet, waarom en tegen welke uitdaging u aanloopt. Afhankelijk van uw vraagstelling gaan we in een later stadium kijken naar de huidige markt en welke mogelijkheden dit voor u biedt. Ter ondersteuning en voortgang kan het zijn dat Mijn Stap een van haar partners zal betrekken. Uiteraard wordt u hiervan vooraf geinformeerd en voorgesteld.
Kernwaarden.
Betrouwbaar Mijn Stap is open, eerlijk, duidelijk en integer, waardoor u weet waar u aan toe bent.
Communiceren  Door te praten en te luisteren blijven we op n lijn en gaan we op hetzelfde doel af.
Persoonlijk  Mijn Stap verdiept haar niet alleen in wat u zakelijk bezighoudt, ook wil ze weten wie u bent.
Samenwerken Door optimale afstemming in onze verantwoordelijkheden maken we w ambities waar.
Mijn Stap, 0492 - 845 308 / 06 18 63 73 16
Alle rechten voorbehouden.