Succes is wat volgt
wanneer we onszelf volgen.
Ontdek en realiseer!
Home
Over Mijn Stap
Dienstverlening
Specialisatie
Links
Contact
Specialisatie:
Mijn Stap heeft veel ervaring opgedaan in onderstaande branches. Dankzij deze verschillende ervaringen heeft zij geleerd om snel overzicht te creeren in willekeurige organisisatiestructuur. Hierdoor kan ze de vraagstelling helder te krijgen.
Actueel:
Re-integratie-, counseling en participatiebranche.
Dag nummer...
Dankzij meerdere onderzoeken voor een re-integratie en counselingbureau heeft Mijn Stap ervoor gekozen deze kennis en inzichten vast te houden en verder te ontwikkelen. Zo heeft ze zich verdiept in regelgeving en de dynamische markt waarin de re-integratie-, counseling- en participatieorganisaties actief is.
Serviceconcept Mijn Stap:
Door met andere partners samen te werken verzorgt Mijn Stap een complete dienstverlening en heeft ze voor u de kennis in huis om u, ķw ambitie waar te laten maken.

Wilt u ook ťťn van de samenwerkingspartner van Mijn Stap worden, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Pauline Stap; 06 - 18 63 73 16.
Dansorganisaties
Vanuit persoonlijke passie en veel vrijetijdsbesteding is Mijn Stap bezig geweest met organisatorische aspecten en heeft haar daardoor verder verdiept in bedrijfskundige vraagstukken rondom de organisatie van dansscholen en activiteiten.

Recentelijk succes waar Mijn Stap voor verantwoordelijk was is Deurne's Open. Een dansevenement met een Ballroom en Latin wedstrijd voor mannen-, vrouwen en gemengde paren. Dankzij dit succes is er vraag naar en wordt er gewerkt aan de 2de editie.
Dag nummer...
Dag nummer...
Financiele dienstverlening.
Door zelf vele jaren ervaring in de financiŽle dienstverlening actief te zijn geweest, waaronder ook zelf een afdeling opgezet te hebben, kent Mijn Stap de ins and outs van de branche. Zo is ze bewust over hoe u met alle vernieuwde regelgeving uw weg weer heeft moeten vinden, hoe u de vele kritiek die op de financiŽle dienstverlening is geweest heeft moeten weerstaan.
Mijn Stap, 0492 - 845 308 / 06 18 63 73 16
Alle rechten voorbehouden.