Succes is wat volgt
wanneer we onszelf volgen.
Ontdek en realiseer!
Home
Over Mijn Stap
Dienstverlening
Specialisatie
Links
Contact
Dienstverlening.
De dienstverlening van Mijn Stap is maatwerk en gericht op aspecten die in uw bedrijfsvoering aan de orde kunnen komen. Op basis van uw vraagstelling wordt een plan van aanpak opgesteld gericht op het ontdekken en realiseren van onderscheidende klantwaarde. Dit plan van aanpak zal bestaan uit een of meerdere componenten. Hierbij kunt u denken aan:
Actueel:
1. bestaansreden en voor wie doet u wat / dat
2. strategische, tactische en / of operationeel management
3. structuur en cultuur
4. marketing en presentatie
5. interne en externe communicatie
6. kwaliteit en bedrijfsprocessen
7. financieel management
8. resources en personeelsvraagstukken
9. ondersteuning bij het opstellen van beleids- of ondernemingsplan
10. samenwerkingsverbanden en ketenorganisatie
Kop 1
Serviceconcept Mijn Stap:
Door met andere partners samen te werken verzorgt Mijn Stap een complete dienstverlening en heeft ze voor u de kennis in huis om u, w ambitie waar te laten maken.

Wilt u ook n van de samenwerkingspartner van Mijn Stap worden, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Pauline Stap; 06 - 18 63 73 16.
Kop 2
Maatwerkvoorstel.
Na een inventariserend kennismakingsgesprek zal Mijn Stap op uw verzoek een vrijblijvend voorstel uitwerken. Hiermee wordt voor u inzichtelijk op welke wijze Mijn Stap samen met u, aan uw vraagstelling wilt gaan werken.
Wanneer blijkt dat uw vraagstelling niet binnen de kennisgebieden van Mijn Stap ligt, zal Mijn Stap u daar zo spoedig mogelijk over informeren. Samen met u wordt er dan bekeken op welke wijze, u alsnog over de gewenste en benodigde informatie kunt beschikken, zodat u vanaf daar uw pad verder kunt vervolgen.
Mijn Stap, 0492 - 845 308 / 06 18 63 73 16
Alle rechten voorbehouden.